Valikko Sulje

Yhdistys

logo

Oulun Seudun Vinttikoiraharrastajat ry (OSVKH) on vuonna 1975 perustettu vinttikoirakerho. Toimintamme tarkoitus on edistää ja tehdä tunnetuksi vinttikoiraharrastusta Oulun seudulla. OSVKH on Suomen Kennelliiton alaisen Suomen Vinttikoiraliiton jäsenjärjestö. Henkilöjäseniä kerhossamme on noin 120.

Monipuoliseen jatkuvaan toimintaamme kuuluvat mm. vinttikoirien rata- ja maastojuoksukokeet ja -harjoitukset, koiranäyttelyiden järjestäminen ja näyttelyharjoitukset, erilaiset tapahtumat, koulutukset ja jäsenten kerhoillat. Ylläpidämme Oulun Virpiniemessä Suomen pohjoisinta vinttikoirarataa.

OSVKH:n jäsenistö harrastaa kattavasti SVKL:n alaisia rotuja (liki 20 rotua), ja kerhoa edustavat tänäkin päivänä monet huippukoirat näyttelyissä ja juoksulajeissa. Koiria on muistettu kerhon kiertopalkinnoilla ja kennelpiirin mestaruuksilla 1980-luvulta alkaen.

Koiraharrastuksen ytimessä ovat upeiden koirien lisäksi aktiiviset ihmiset. Tapahtumien ja harjoitusten järjestämiseen sekä teknisen kaluston ylläpitoon voivat osallistua niin uudet kuin kokeneetkin jäsenet. Kerhon tuella voi lähteä kouluttautumaan myös Suomen Vinttikoiraliiton pätevöityihin toimihenkilötehtäviin.

Tervetuloa mukaan vauhdikkaaseen vinttikoiratoimintaan!


Yhdistyksen säännöt


Kerhon historiikki

Kerholle on suunnitteilla historiikki juhlavuodeksi 2025. Kaikenlaista materiaalia ja muistoja otetaan mielellään vastaan!

Ota yhteyttä johtokuntaan tai historiikki(ät)osvkh.net